Για να μην πετάξουμε μπαγιάτικα καρύδια!

Τα καρύδια πολλές φορές όταν παλιοκαιρίσουν έχουν μια χαρακτηριστική άσχημη μυρωδιά. Για να τα χρησιμοποιήσουμε τα απλώνουμε σε ένα ταψί, τα ραντίζουμε με το ποτό της αρεσκείας μας (κονιάκ, λικέρ) και τα ψήνουμε για ένα 20λεπτο περίπου (μέχρι να εξατμιστεί το ποτό) στους 180-200 `C. Μόλις κρυώσουν η φλούδα αφαιρείται πανεύκολα, είναι νοστιμότατα και διατηρούνται στο ψυγείο κλεισμένα σε σακουλάκι φαγητού