House Service | Λίγα λόγια πολλά έργα! | Η εταιρεία

Η εταιρεία

Με δυναμική και εξέχουσα παρουσία στο χώρο της επισκευής κτιρίων από το 1988, με ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη φροντίδα οικοδομών, με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς και με σεβασμό στις επιθυμίες σας και στη δημιουργία, η εταιρία HOUSE SERVICE, εργάζεται με κύρια φιλοσοφία και στόχο, τη δική σας ουσιαστική εξυπηρέτηση.

Σκοπός μας είναι η δική σας προστασία από πρόχειρες και δαπανηρές τεχνικές λύσεις, χαράσσοντας χρόνια τώρα μέσα από τη δουλειά μας, μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε ότι είναι "φτηνό και βιαστικό" και σε αυτό που πραγματικά είναι "οικονομικό και γρήγορο".  Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, που ποικίλλουν από υπηρεσίες.

Επισκευών κτιρίων Ιερών Ναών και διατηρητέων, επισκευές σκυροδέματος, μπαλκονιών,επιχρισμάτων (σοφάδων), αναπαλαιώσεις πέτρινων κτισμάτων,  επισκευές κεραμιδιών,ενισχύσεις, ανθρακοϋφάσματα – υαλοϋφάσματα, τσιμεντενέσεις, υδροβολές, αμμοβολές, ανακαινίσεις διαρρυθμίσεις εσωτερικών - εξωτερικών χώρων, σκαλωσιές  μεταλλικές (ικριώματα), ανυψωτικά μηχανήματα,  μονώσεις, θερμομονώσεις ταρατσών, θερμομόνωση τοίχων εσωτερικά και εξωτερικά,  χρωματισμοί (βαψίματα η ελαιοχρωματισμοί), ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων.

Mε στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία μας δημιούργησε το τμήμα Φροντίδας Κτιρίων, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της ολοκληρωμένης φροντίδας οικοδομημάτων, εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα.

To δυναμικό μας

Όλες οι ειδικότητές μας στη διάθεσή σας!

Επιλύουμε αποτελεσματικά ζητήματα. Ηλεκτρολογικά επισκευές εγκαταστάσεις. Υδραυλικά επισκευές εγκαταστάσεις.  Αποφράξεις αποχετεύσεων. Επιισκευες οικιακές και επαγγελματικές συσκευές. 
Το εύρος των εργασιών μας όμως δεν σταματά εδώ.
Η συνεργασία μας με δεκάδες ειδικότητες τεχνικού προσωπικού, μας δίνει τη δυνατότητα και τη σιγουριά να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά, κάθε απαίτηση των πελατών μας.

Μερικές από τις συνεργαζόμενες ειδικότητές μας είναι οι παρακάτω: κλειδαράς, τζαμάς, τέντες, κηποτεχνία, μεταλλικές κατασκευές, πισίνες, συντήρηση επίπλων, τοποθέτηση πλακιδίων και μοκετών, καθαρισμοί κτιρίων και κατοικιών, σαλονιών, μοκετών, μυοκτονίες, απεντομώσεις, αλουμινοκατασκευές , ξυλουργικές, χωματουργικές εργασίες κ.ά.

Η επιδεξιότητα, η ταχύτητα, η συνέπεια και η τεχνογνωσία των εξειδικευμένων συνεργείων που διαθέτουμε, μετά από συνεχή εκπαίδευση έχει ως αποτέλεσμα την καθιέρωσή της εταιρείας μας στο χώρο αυτό, σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που αποδεικνύεται από τους 25.000 ενεργούς πελάτες της.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας

Συνεργάτης μας... ο εξειδικευμένος τεχνολογικός εξοπλισμός.

Διαθέτουμε:

 • Καλαθοφόρους γερανούς με ύψος εργασίας έως 30 μέτρα και χειρισμό από το καλάθι τους
 • Ανυψωτικά μηχανήματα με ηλεκτροκίνηση (με χειρισμό και από την πλατφόρμα)
 • Hλεκτρικές κρεμαστές πλατφόρμες εργασίας μεγάλου μήκους με χειρισμό από την πλατφόρμα.
 • Πιεστικά μηχανήματα ζεστού νερού και πίεσης μέχρι 500 bar (υδροβολής, και υδροαμμοβολής)
 • Μηχάνημα αμμοβολής
 • Μηχανήματα για αποφράξεις με δυνατότητα απόφραξης αγωγών μέγιστης διατομής
 • Μηχανήματα καθαρισμού σάρωθρα πεζοδρομίων
 • Μηχανήματα αδιατάραχτης κοπής
 • Μηχανήματα κατασκευής βιομηχανικών δαπέδων
 • Μηχανήματα βαφής "airless"
 • Μηχανή γκανάϊτ

Εμείς & οι πελάτες μας

Μαζί μας θα βρείτε, όχι μόνο συνέπεια αλλά και τεκμηριωμένες προτάσεις που υπακούουν στις επιταγές της άριστης ποιότητας υλικών, στις πιο συμφέρουσες τιμές αλλά και στην ουσιαστική τεχνογνωσία και δημιουργικότητα. HOUSE SERVICE, προτείνει τις κατάλληλες λύσεις, υλοποιεί χωρίς χρονοτριβές τις υποσχέσεις της, δικαιώνει την εμπιστοσύνη σας και τιμά τη συνεργασία μαζί σας. Κοιτάμε στα μάτια τους πελάτες μας... και είμαστε υπερήφανοι. Η εμπειρία μας, η φερεγγυότητα, η επιστημονική μας προσέγγιση με την αυστηρή εφαρμογή των υλικών και την συνεχή ενημέρωση μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό δίδεται γραπτή εγγύηση πέντε χρόνων για τις επισκευές κτιρίων που αναλαμβάνουμε. Η ανάθεση οποιασδήποτε εργασίας, θα είναι για μας το κίνητρο μιας τέλειας συνεργασίας μαζί σας.